Vent venligst.

menu

+45 53803131

info@accountplus.dk

Iværksætter?

Er du også en iværksætter?

Mange drømmer om at starte egen virksomhed, og for mange bliver drømmen til virkelighed. Som iværksætter skal du tages stilling til mange praktiske udfordringer,  også i forhold til virksomhedens regnskab. Det kan være svært at overskue regler og lovgivning, og det kan nemt blive en tidskrævende affære.

Hos AccountPlus har vi valgt, at koncentrere os om iværksættere og nystartede virksomheder. Dette fordi vi ved, hvor vigtigt det er for iværksættere at komme rigtig i gang, også i forhold regnskab. Der er flere love, frister, metoder mv. der skal følges og det er ikke altid nemt, at danne sig et overblik over om man nu har alt med og om det nu er gjort korrekt.

iværksætter

Kontakt os allerede idag for et gratis og uforpligtende møde!

Kontakt os! Læse mere

Vores 1 times iværksætter startspakke indeholder

Valg af virksomhedform
Lovkrav til regnskabs aflæggelse
Vejledning i korrekt bogføring
Vejledning i momsfradrag
Vejledning i skattefradrag
Vejledning i fakturakrav
Gode redskaber og links for dig som er ny

Men er du typen der allerede nu ved, at regnskabet vil du helst overlade til en fagmand men du selvfølgelig gerne vil i berøring med udvikling? Så er dette faktisk opskriften på hvordan AccountPlus arbejder.

Vi ved, hvor vigtigt økonomien spiller i valg af strategier og forretningsudvikling. Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge de mest optimale løsninger, så du bruger din likviditet bedst muligt, så for os er det en helt normal ting, at vi inddrager vores kunder i den økonomiske rapportering og vejleder omkring fremtidig valg der kan optimere driften af jeres virksomhed.

Hvorfor vælge AccountPlus?

Vores startpakker til nye virksomheder gør det rigtig interessant for dig at vælge AccountPlus til at vare tage regnskabet. Vores priser er meget konkurrencedygtige og set ift. din virksomhed skal ud og leje et økonomisystem, så koster vi kun 342 kr./184 kr. mere om måneden.