Vent venligst.

menu

+45 53803131

info@accountplus.dk

Bogføring

Den nemmeste måde at lave bogføring på
er at lade være!

Bogføring, regnskab, skat, debet/kredit, det dobbelte bogholderi princip! Hvem har sagt at regnskab er nemt og ligetil? Det kræver en løbende ajourføring med regler, en vis erfaring og rutine med regnskabsopgaver for at kunne argumentere for at det er billigere at selv lave bogføring og regnskabet.

Vores erfaring viser det ikke kan betale sig! Ved at outsource hele bogføring, regnskab, indmeldinger til skat, repons på tilbagemeldinger, kontakt til skat mv.

Vores erfaring viser samtidigt at de kunder som først prøver kræfter selv med regnskabet giver relativt hurtigt op og vælger alligevel at outsource regnskabet, med den konsekvens at revisoren/regnskabskonsulenten nu skal rydde op i alt det gamle som ikke er i “compliance” med Bogføringsloven, Selskabsloven, Årsregnskabsloven mv.

bogføring

“Det er simpelthen for tidskrævende og spild af en masse tid, du kunne have brugt på at drive din forretning og gøre det du synes er sjovest.”

Kontakt Os! Læs mere

Vores Færdigheder

Lad AccountPlus Klare Arbejdet For Dig

Vi har ekspertisen og erfaring med specielt personlige virksomheder og mindre Anpartselskaber.
Vi har valgt at specialisere os omkring iværksættere og mindre selvstændige, der hverken kan eller ønsker håndtere bogføring og regnskabet.

Vi kan endvidere rådgive dig om skatteoptimering, om at udnytte din kapacitet, likviditet bedst muligt.
Sidst men ikke mindst har vi et stort netværk indenfor forskellige brancher hvor vi ofte kan henvise til potentielle samarbejdspartnere.

Vores mindste bogføringspakke koster 500 kr. pr. måned.
Dette tilbud inkluderer bogføring i vores eget system, du sparer således omkostningen til leje et økonomisystem, som eksempelvis alt fra 199 kr. pr. måned.”